InnEarth

Sinds de oprichting van InnEarth in 2009, heeft Vera van de Ven, omringd door haar team van professionals, een prachtig stel handen en voeten weten te geven aan haar persoonlijke visie op het leven.

Door eigen ervaringen beproefd, maar ook verrijkt en tot bevrijdende inzichten gekomen, heeft zij zich toegelegd op het coachen van mensen die privé of in zaken een zo moeilijke periode doormaken, dat hun problemen een normaal functioneren in de weg (beginnen ) staan en zij nauwelijks nog plezier beleven aan dingen die zij anders zo aangenaam vonden.

Met als basis de cyclische patronen van de natuur zelf, ontwierp Vera van de Ven de unieke Levensritme® methode, om de vaak diep verborgen bron van een ongelukkige situatie te ontdekken, er de zin van te duiden en als leeropdracht voor de toekomst te omarmen. Het loslaten van oude standpunten en het openen van nieuwe perspectieven gaan dan hand in hand. Waar het eerst dreigde vast te lopen, gaat het nu weer stromen. Het bestaan vindt een nieuwe balans. Er kan weer hartelijk gelachen worden.

Vanuit haar warme hart heeft Vera het besluit genomen, zich met een viertal teamleden te gaan inzetten voor mantelzorgers die overbelast dreigen te raken. Zij kent de situatie en wil die voor anderen helpen vermijden. Vanaf 1 oktober 2015 staat daarom haar zeer gemotiveerde OpVeerKracht team klaar om aan de z.g. respijtzorg-voor-wie -mantelzorgt echt díe invulling te geven die hij verdient. Die warme aandacht sluit vanzelfsprekend ook de zorgvrager in.

Een voorbeeld hiervan zijn de dagarrangementen in wellness-accommodatie………en de meerdaagse arangementen in de Franse Dordogne in de prachtige omgeving van Jachtslot Le Logis onder begeleiding van minimaal 2 teamleden die met alle plezier uw vraagbaak voor alledaagse informatie willen zijn of u in de gelegenheid stellen een afspraak met hen te maken voor een coaching sessie, een massage of een voetreflexzone-behandeling. Ook zorgvragers die samen met hun mantelzorgers op reis zijn, kunnen hiervan gebruik maken. Menzis vergoed niet de buitenlandarrangementen.

 

Zie voor de volledige info over InnEarth en het komende programma van coaching sessies,  Silva-trainingen en InnBalance dagen:  www. innearth.nl