LE LOGIS, Chenaud (Dordogne), Frankrijk.

Behalve voor mantelzorgers die er aan toe zijn van hun zeer verdiende respijtzorg te genieten, is Jachtslot Le Logis ook bij uitstek geschikt voor andere groepen ( tot 15 personen) met een gemeenschappelijke insteek voor hun verblijf. Of dat nu leden van een familie zijn, een club studievrienden of collega’s, een gezelschap van wijnkenners, muziekliefhebbers of amateurschilders, beoefenaars van de edele wandel- of wielrensport misschien of van yoga of zenmeditatie.

De grote lounge in het centrale gedeelte van het hoofdgebouw vormt steeds een ideaal trefpunt voor bij voorbeeeld het gezamenlijke diner en een levendige uitwisseling van ervaringen.
Voor (professionele) presentaties en meditatiesessies staat daarnaast de recent voltooide Orangerie ter beschikking met aansluitingen voor alle benodigde audio- en video-apparatuur.
Natuurlijk worden de 3 gastenverblijven voor respectievelijk 2, 4 en 8 personen ook afzonderlijk verhuurd aan vakantie vierende (echt)paren en gezinnen.

Op www.lelogis.eu vindt u de volledige gegevens omtrent onze accommodatie, z’n 3 ha grote eigen terrein en al hetgeen er in de omgeving aan natuurschoon en cultuur te genieten valt. Naast die alomtegenwoordige, weldadige………. R U S T …….

 

stamp-silver-2015-RGB-e1435247431782