Zorgom.nl logo

Zorgom.nl draagt bij aan welzijn

Ziek zijn in de eerste plaats ingrijpend voor een patiënt zelf. Angst en eenzaamheid liggen immers op de loer. Maar ook voor de omgeving is het vaak een emotionele en fysieke belasting. Wie gaat wanneer op bezoek? Hoe houden we elkaar op de hoogte?

Alles draait om aandacht. Voor zorgontvanger, gezin, familie, buren, vrienden, vrijwilligers en zorgprofessionals. Blijf met zorgom.nl in contact met elkaar. Deel groepsgesprekken en gebruik online fotoalbums om herinneringen levend te houden en om belangrijke informatie op te slaan.

Spanningen en draaglast worden minder omdat gebruikers met zorgom.nl beter communiceren, taken makkelijker verdelen, betere besluiten nemen en toegang hebben tot belangrijke (contact)gegevens.

Met zorgom.nl weet u dat u er niet alleen voor staat. Zorgom.nl is een vangnet voor iedereen die betrokken is bij het welzijn van een hulpbehoevende. Zorgontvangers krijgen hierdoor de aandacht die ze verdienen. En familie en vrienden kunnen zo de aandacht geven die ze graag willen.

Klik op de volgende link om naar de website te gaan: Zorgom.nl

  • Jan Olav Smit

    Jan Olav Smit is founder van zorgom.nl. Jan Olav komt uit een groot gezin waarvan zijn moeder in 2011 vasculaire dementie kreeg. Als gezin beseften zij dat ze vanaf dat moment heel wat extra’s op hun bord kregen. In 2012 ontwikkelde zijn gezin een eigen online platform, waarmee vanaf dat moment centraal en veilig (zorg)zaken en taken werden geregeld. In 2013 kwam Jan Olav op het idee om hun “houtje-touwtje”-gezins-website om te zetten naar een gebruiksvriendelijke, veilige en privacy-beschermende website. Een deskundig projectteam heeft hem daarbij geholpen.
    Het resultaat heet zorgom.nl.
    Zijn missie is dat, mede door het gebruik van zorgom.nl, het welzijn van zorgontvanger, mantelzorgers en hun omgeving toeneemt. Alles draait om aandacht. Zorgom.nl ontwikkelt met partners concepten om zorgstressreductie voor iedereen toegankelijk te maken.

    lees meer